AVÍS LEGAL I CONDICIONS D'ÚS PER A TOTS ELS USUARIS DE L'ESPAI WEB WWW.FUNANDLEARN.COM
1.- Identificació del titular de l'espai web

FUN AND LEARN, S.L., domiciliada a GOLMÉS (25241), Carrer Democràcia, 5 i amb CIF. B-25471038, Tel.: 627 027 774; a./e.: cesc@funandlearn.com., és el titular de l'espai web www.FunAndLearn.com, nom al que es referiran d'ara endavant totes les referències d'aquest avís legal, per indicar el titular de l'espai web.
2.- Objecte d'aquest avís legal

Aquest avís legal regula les condicions, l'accés i la utilització de l'espai web de www.FunAndLearn.com, els seus continguts i serveis, posats a disposició dels usuaris.
3.- Acceptació de les Condicions de l'Avís Legal

3.1.- El mer accés i/o utilització d'aquest espai web, de tot o part dels seus continguts i serveis que s'hi incorporen, atribueix la condició d'usuari i suposa una adhesió plena i sense reserves a l'Avís legal i condicions d'ús que s'exposen a www.FunAndLearn.com, en la versió publicada al moment que l'usuari accedeixi als mateixos. S'entendran acceptades pel simple fet de visitar les pàgines de www.FunAndLearn.com.
L'usuari declara ser major d'edat i que disposa de la capacitat legal per a obligar-se i assumir les condicions d'aquest Avís legal i, si no ho és, disposa de l'autorització dels seus pares o tutors.

3.2.- L'usuari s'obliga a usar aquest espai web de forma diligent i correcta.

3.3.- El present avís legal i condicions d'ús de l'espai web poden ser objecte de periòdiques actualitzacions. En aquest cas l'usuari estarà subjecte a les condicions que existeixin en cada moment quan accedeixi a www.FunAndLearn.com.
4.- Drets reservats

4.1.- FUN AND LEARN, S.L.. és el propietari legítim de tots els drets legals de www.FunAndLearn.com, pel que fa a imatges, logos, marques, continguts, aplicacions, software i resta d'elements que el composen. En conseqüència, l'usuari que accedeixi i/o utilitzi aquest espai web no pot, per cap concepte, copiar-los, modificar-los, distribuir-los, transmetre'ls, reproduir-los, publicar-los, llicenciar-los, cedir-los, vendre'ls o transmetre'ls de qualsevol forma, o crear nous productes o serveis derivats de les informacions, elements, imatges i demés elements continguts a www.FunAndLearn.com sense el consentiment exprés i per escrit de www.FunAndLearn.com. Queda únicament autoritzada la simple visualització i càrrega per a ús personal i no comercial de l'usuari, sense que pugui fer-lo extensiu a terceres persones, empreses o entitats. Qualsevol altra utilització diferent a la autoritzada en les presents condicions general d'ús queda expressament prohibida.

4.2.- www.FunAndLearn.com podrà interrompre el servei o resoldre de manera immediata la relació amb l'usuari si detecta un ús de qualsevol dels serveis que s'ofereixen a www.FunAndLearn.com contrari a les presents condicions generals d'ús i avís legal. Es reserva el dret a suspendre temporalment i sense necessitat de previ avís, l'accessibilitat al seu espai web, en cas de manteniment, reparació, actualització o millora dels serveis.
5.- Serveis ofertats i condicions d'ús

5.1.- Els serveis ofertats per www.FunAndLearn.com venen indicats en els continguts d'aquest espai web i es regeixen per les condicions generals vigents, exposades al mateix, per les condicions d'us d'aquest espai i per la seva política de privacitat, també exposada a l'espai web.
6.- Responsabilitat per l'accés i ús dels continguts i serveis de www.FunAndLearn.com

6.1.- www.FunAndLearn.com no controla ni pot assegurar l'absència de virus informàtics en la utilització dels serveis prestats a través de la xarxa tant del propi servei com dels prestats per tercers a través del servei i que puguin produir alteracions en el seu sistema informàtic (software i hardware) o en els documents i fitxers electrònics emmagatzemats en el seu sistema informàtic.

6.2.- www.FunAndLearn.com no ofereix ni comercialitza ni intermèdia en els productes i/o serveis disponibles i oferts als enllaços, ni assumeix cap responsabilitat vers aquests. Només respondrà enfront els continguts originats directament pel propi servei. No respon ni constitueix suport per part del servei, dels productes o serveis prestats o oferts per terceres persones, entitats, empreses o usuaris per mitjà dels nostres serveis.

6.3.- www.FunAndLearn.com no controla la utilització que els usuaris facin del servei, ni garanteix que ho facin conforme les presents condicions generals d'ús i avís legal. Ni l'empresa titular de l'espai web ni ningú que representi el servei, seran responsables civils directa o indirectament, de cap de les maneres, enfront de l'usuari o qualsevol altra persona per errors u omissions del servei, retards, errors o interrupcions en la transmissió o prestació del servei o pèrdues o danys de qualsevol tipus ocasionats o per qualsevol altra raó d'incompliment. Per cap motiu, www.funandlearn.com, tindrà responsabilitat civil cap a l'usuari o un tercer per danys directes o indirectes ocasionats per l'ús o la impossibilitat d'usar el servei o qualsevol enllaç o element del servei o disposició de les condicions generals d'ús i avís legal, tals com la pèrdua d'ingressos, guanys anticipades o la pèrdua de clientela.

6.4.- www.FunAndLearn.com exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin atribuir-se a la transmissió, difusió, emmagatzemament, posada a disposició, recepció, obtenció o accés als serveis, i en particular, encara que no de manera exclusiva, pels danys i perjudicis que poguessin atribuir-se a l'incompliment de la llei, la moral i les bones costums generalment acceptades o l'ordre públic, com a conseqüència de l'obtenció, utilització o accés als serveis, la infracció dels drets de propietat intel·lectual i industrial, dels secrets industrials, dels compromisos contractuals de qualsevol classe, dels drets a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la imatge de les persones, dels drets de propietat i de qualsevol altra naturalesa pertanyent a un tercer com a conseqüència de la utilització indeguda dels serveis, la realització d'actes de competència deslleial i publicitat il·lícita com a conseqüència de la utilització del servei, la inadequació per qualsevol classe de propòsit i la defraudació de les expectatives generades pels serveis.
7.- Protecció de dades de caràcter personal

7.1.- En compliment d'allò que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant LOPD), i en especial el seu article 5, el titular d'aquesta pàgina web, www.FunAndLearn.com informa a l'usuari, sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat que l'usuari decideixi de forma expressa, lliure i voluntària, si desitgen facilitar a www.FunAndLearn.com les dades personals que li siguin demanades a la web per a la prestació dels serveis.

7.2.- També s'informa a l'usuari de la incorporació de les seves dades a un fitxer, essent el seu titular i responsable FUN AND LEARN, S.L., domiciliada a GOLMÉS (25241), Carrer Democràcia, 5; a./e.: cesc@funandlearn.com. i que amb aquest fitxer es realitzarà un tractament automatitzat de les seves dades amb la finalitat de gestionar els serveis contractats amb l'usuari.

7.3.- Llevat que específicament s'estableixi el contrari, es considerarà necessari completar totes les dades requerides en els formularis. En el cas de no subministrar totes les dades estimades com a necessàries, www.FunAndLearn.com podrà, denegar el servei concret sol·licitat.

7.4.- L'USUARI haurà d'omplir els formularis amb dades vertaderes, exactes, completes i actualitzades, responent dels danys i perjudicis que pogués ocasionar a causa de la cumplimentació defectuosa dels formularis amb dades falses, inexactes, incompletes i no actualitzades.

7.5.- www.FunAndLearn.com ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de dades personals exigits en la legislació vigent de protecció de dades, instal·lant les mesures tècniques i de caràcter organitzatiu necessàries per evitar la pèrdua, mal us, alteració, accés no autoritzat i demés riscos possibles.

7.6.- De la mateixa forma www.FunAndLearn.com, s'obliga a complir la obligació de secret respecte de les dades contingudes en el fitxer automatitzat establerta en la legislació de protecció de dades aplicable.

7.7.- L'USUARI o persona que el representi podrà exercir en qualsevol moment el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i, en el seu cas, oposició d'acord amb allò establert a la LOPD i demés normativa aplicable a l'efecte, dirigint una comunicació escrita FUN AND LEARN, S.L., domiciliat a Viladrau (17406), Plaça Major, 1,, en la que s'acrediti la identitat de l'usuari.

7.8.- www.FunAndLearn.com comunica a l'usuari, que aquest espai web no fa us de “cookies”.

7.9.- En el cas que www.FunAndLearn.com presti en algun moment algun tipus de servei específic en el que determini unes previsions concretes diferents d'aquestes, en relació a la protecció de dades personals, tindran primacia l'aplicació de les normes particulars indicades per aquest servei en particular per damunt de les presents, en cas d'incongruència.
POLITICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

Política de privacitat
Des de Fun and Learn S.L. som conscients de la importància que suposa pels nostres clients obtenir informació clara i transparent sobre l'us que fem de la informació que ens proporcionen.

La relació amb els nostres clients es basa en la l'honestedat, el rigor i la transparència per tal de construir relacions sòlides i de confiança mútua. Mitjançant la present Política de Privacitat (publicada a totes les nostres pàgines web) els hi detallem com tractem les seves dades personals quan es relacionen amb nosaltres. Al visitar les nostres webs accepta i consenteix la present Política de Privacitat.

1. Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?
Identitat FUN AND LEARN S.L. amb CIF B-25471038 Dir. Postal Carrer Democràcia, 5 25241 Golmés (Lleida)
Telèfon 627027774
e-mail dades@funandlearn.com

2. Amb quina finalitat tractem les seves dades?
a) Enviar informació relacionada directament amb la seva participació al programa educatiu on estigui registrat/da.

b) Enviar informació promocional i/o publicitària dels nostres programes educatius i de les activitats que portem a terme inclús per mitjans electrònics.

c) Facilitar ajuda i resoldre les seves consultes a través dels Formularis inclosos a les web sites de Fun and Learn, raó per la qual contactarem amb vostè al telèfon i/o e-mail que ens ha proporcionat.

d) Registrar el seu correu per rebre la newsletter que periòdicament lliurem als nostres clients, només en el cas de que la hagi sol·licitat expressament.

e) Gestió, en el seu cas, de la nostra relació contractual inclosa la tramitació de la sol·licitud de participació i contracte de participació corresponent, gestió de les factures i pagaments, seguiment de pagaments en cas que aquests no s'hagin fet efectius en la data acordada, fidelització com a client i realització d'enquestes de qualitat del servei.

f) Amb la finalitat de poder oferir-li productes i/o serveis d'acord amb els seus interessos i millorar la seva experiència d'usuari elaborarem un perfil comercial de client en base a la informació facilitada. No es prendran en cap cas decisions automatitzades en base a l'esmentat perfil.

g) Manteniment de llistes de no enviaments comercials en cas que ens hagi comunicat que no vol rebre informació promocional/publicitària per via electrònica.

h) Manteniment de llistes de supressió/cancel·lació de dades en cas de que hagi exercitat el seu dret a la cancel·lació de les seves dades. Aquestes dades es mantindran bloquejades i amb accés restringit durant el termini legal mínim establert.

i) Permetre el funcionament de les nostres websites, a través de cookies tècniques i funcionals tal com es detalla a la nostra política de cookies www.funandlearn.com/contingut.php?id=3&op=1000

3. Quan de temps conservarem les seves dades?
Les seves dades es conservaran:

1. Durant el mínim temps legal possible (Ex: en cas de facturacions de serveis).

2. En el cas que no mantingui cap relació comercial/mercantil amb FUN AND LEARN, es a dir:
a) si no ha assistit a cap dels nostres programes durant 5 edicions consecutives per a programes anuals i
b) si no ha assistit a cap dels nostres programes durant 3 edicions consecutives per a salons bianuals i triennals.

3. En cas de sol·licituds d'informació o consulta: mentre siguin necessàries per donar resposta a la mateixa.

4. Pels subscriptors de newsletters, als 3 (tres) mesos de causar baixa, s'esborraran parcialment les dades del correu (dissociació), per controls estadístics.

4. Quina és la legitimació pel tractament de les seves dades?
Depenent del tipus de relació comercial i/o de vinculació amb nosaltres, la base legal per tractament de les seves dades personals pot ser:

• El seu consentiment, donat en el moment de facilitar voluntàriament les seves dades en els nostres formularis i acceptar el tractament de les seves dades a la casella corresponent (Ex: Enviament de publicitat dels nostres programes)

• Tanmateix podem tractar les seves dades en base a la relació contractual existent entre les parts com a conseqüència de la seva participació en un esdeveniment organitzat per FUN AND LEARN (Ex: Formalització del contracte de participació)

• L'interès legítim ens servirà com a base legal pel tractament de les seves dades en la navegació als llocs web (Ex: Navegació a les nostres pàgines web )

• Obligació legal, inclosa al Reglament Europeu de Protecció de Dades i a la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic LSSI (Ex: bloqueig de les seves dades i llistat de no enviaments comercials)

5. A qui comunicarem les seves dades?
a) Les dades dels formularis sobre consultes no es lliuraran a cap tercer. Únicament es tracten internament a FUN AND LEARN.

b) Quan FUN AND LEARN li presti un servei a través d'una tercera empresa proveïdora les seves dades es comunicaran a aquesta empresa, amb estricta obligació de confidencialitat i prèvia formalització del corresponent contracte de prestació de serveis entre el Responsable del Tractament (FUN AND LEARN) i l'Encarregat/da del Tractament (empresa proveïdora)

c) Pels subscriptors de la newsletter no es cediran les dades, les tractarà una tercera empresa que és qui fa la gestió de la newsletter, amb la qual s'ha signat el degut contracte de prestació de serveis com a Encarregat del Tractament.

En cas de transferència de les seves dades a tercers països, vetllem per donar la màxima privacitat i seguretat a les dades dels nostres clients. En aquest sentit la majoria dels nostres proveïdors i col·laboradors es troben dintre del EEE (Espai Econòmic Europeu). En cas que algun d'ells estigui situat fora d'aquesta àrea, si es tracta d'EUA haurà d'estar acollit al Privacy Shield o be en un país amb un nivell adequat de protecció d'acord amb els criteris de la Comissió Europea. En cas d'altres països que no tinguin lleis tan estrictes com la legislació europea, apliquem clàusules contractuals tipus d'acord amb la Decisió de la Comissió Europea de 5 de Febrer de 2010.

FUN AND LEARN garanteix que sota cap circumstància ven, ofereix i/o comercialitza amb les dades dels seus clients.

6. Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?
Qualsevol persona té dret a obtenir informació clara i comprensible sobre si a FUN AND LEARN s'estan tractant les seves dades personals.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la seva rectificació de dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat que van ser lliurades així com retirar el consentiment atorgat. L'exercici d'oposició al tractament de les seves dades per a l'enviament d'informació publicitària per via electrònica. També pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de forma que les seves dades no seran suprimides però el tractament de les mateixes estarà subjecte a limitacions.

Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractament de les mateixes.

L'exercici dels drets anteriorment indicats es poden fer per correu postal, adjuntant còpia del DNI o passaport, davant de FUN AND LEARN S.L. amb domicili a Carrer Democràcia, 5 25241 Golmés (Lleida), Departament CRM Serveis de Marketing o per correu electrònic, a l'adreça dades@funandlearn.com, amb la mateixa documentació que per correu postal.

7. Contacte
Per a qualsevol consulta sobre el tractament de les seves dades pot posar-se en contacte amb la nostra DPO a dpo@funandlearn.com

Tanmateix vostè pot dirigir les seves reclamacions derivades dels tractament de les seves dades de caràcter personal davant de la Agencia Espanyola de Protecció de Dades (www.agdp.es)
8.- Hiperenllaç i 'framing'

8.1.- La realització d'un enllaç i/o framing des del vostre lloc web cap a www.FunAndLearn.com implica que qui ho fa, accepta i s'adhereix sense reserves a les condicions generals d'us del servei, a tots als altres termes i condicions del servei d'aquest espai web.


8.2.- Solament es permet l'enllaç i/o framing cap a la següent adreça web www.FunAndLearn.com. Qualsevol altre enllaç inicial cap un nivell inferior, requerirà del consentiment exprés i per escrit de www.FunAndLearn.com.
9.- Jurisdicció

Les parts, renunciant al seu propi fur si el tinguessin, es sotmeten a la Jurisdicció dels Jutjats de Vic per a qualsevol controvèrsia derivada de l'ús d'aquest espai web, sense perjudici de la que correspongui si es realitza, en algun moment, algun tipus de contractació, en quin cas, tindrà preferència la que legalment correspongui a la contractació realitzada. La Llei aplicable serà l'espanyola.
Amb la col·laboració de:


Avís legal i condicions d'ús